Nieuw op 19 oktober 2011

Vorige week kreeg ik een mail van Erna Leguijt-Braas met correcties, aanvullingen en zeven foto’s van haar tak van de familie. Onder andere een foto van Klaas Leguijt die is geboren op 7 januari 1797, tot nu toe de foto van de langst terug geboren Leguijt (Klaas werd bijna 215 jaar geleden geboren!). Alle gegevens van Erna zijn verwerkt in de nieuwe kwartierstaat.

Na de vakantie in Frankrijk heb ik nog weinig kunnen doen aan de website. Misschien lukt het dit weekend om de informatie over Vrouwtje Vis-Leguit bij te werken. In ieder geval verwacht ik binnenkort meer foto’s van haar en haar familie te krijgen die aan het bericht zullen worden toegevoegd.

En dan heb ik van Jan Leguijt nog steeds de informatie van Bouwbedrijf JP Leguijt liggen om verder uit te werken.

Kortom … genoeg nieuws te verwachten de komende weken.

Dit bericht is geplaatst in Nieuw op de site. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *