Gegevens aanleveren

Heb jij gegevens die nog niet op de website staan? Neem dan contact met mij op via de e-mail: peterleguit@gmail.com.

Voor mijn onderzoek ben ik geïnteresseerd in de volgende gegevens:

Als de achternaam Leguijt of Leguit is:

Voornamen voluit, roepnaam, geslacht, geboortedatum en plaats, naam van de ouders, huwelijksdatum en plaats, overlijdensdatum en plaats, beroep, eventuele overige informatie zoals echtscheiding, leuke anekdotes en verhalen enz. enz.

Partners van een Leguijt of Leguit:

Achternaam, voornamen voluit, roepnaam, geslacht, geboortedatum en plaats, naam van de ouders, overlijdensdatum en plaats, beroep, eventuele overige informatie zoals leuke anekdotes en verhalen enz. enz.

Eventueel ook de namen en overige informatie van de kinderen vermelden. Ik beperk mijn onderzoek tot de kinderen van personen die de achternaam Leguijt of Leguit hebben, dus kleinkinderen in de vrouwelijke lijn die niet de familienaam Leguijt of Leguit dragen worden niet vermeld.

Voor mensen met de naam Leguijt/Leguit en de partner wil ik graag ook dezelfde informatie van de ouders ontvangen.

Voor aanvullingen op mijn kwartierstaat:

Achternaam, voornamen voluit, roepnaam, geslacht, geboortedatum en plaats, naam van de ouders, huwelijksdatum en plaats, of datum samenwonen, of datum geregistreerd partnerschap, overlijdensdatum en plaats, beroep, eventuele overige informatie zoals echtscheiding, leuke anekdotes en verhalen enz. enz.

Natuurlijk ben ik ook erg blij met foto’s.