Nieuw op 20 augustus 2011

Gisteren kwam ik op internet gedetailleerde informatie tegen over de twee ooms van mijn vader, die in de Tweede Wereldoorlog op zee zijn omgekomen. Eerder had ik al informatie gevonden over onze familienaam, soms over personen, soms over bedrijven. Ik zocht nog naar een vorm waarin ik die informatie op de website kon zetten, gisteren had ik een idee.

Vanmorgen heb ik mijn nieuwe idee meteen uitgevoerd, ik heb een categorie toegevoegd waar door mij verhalen kunnen worden geschreven over deze personen en bedrijven. In eerste instantie wilde ik het beperken tot informatie tot en met 1945, maar op internet kom ik ook veel familie van na die tijd tegen waar beslist meer over te vertellen is.

Al deze berichten zullen worden geplaatst in de categorie “Uitgelicht – uitgelegd” in het hoofdmenu te vinden onder “Familie informatie”. Ik heb al een heleboel idee├źn voor nieuwe verhalen en zal voor een paar verhalen nog wel veel moeten uitzoeken voordat ik informatie publiceer, dus als het goed is komen er de komende maanden steeds meer berichtjes bij.

Als je zelf iets weet over jouw familie stuur het dan naar mij door, het liefst met foto’s natuurlijk. De enige beperking die hieraan zit is dat het verhaal gaat over iemand die de familienaam draagt of is gehuwd met met een Leguijt of Leguit.

Dit bericht is geplaatst in Nieuw op de site. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *