Leguijt te koop

Je leest het goed …. Leguijt is te koop, nummer 4 wel te verstaan. Volgens de makelaar een landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en 1.365 m² grond.

Leuk wonen aan de Leguijt, als je in Brabant wilt wonen ga je voor meer informatie naar www.huislijn.nl

Dit bericht is geplaatst in Familie geluidjes. Bookmark de permalink.

2 reacties op Leguijt te koop

 1. Jan piet leguijt schreef:

  Wat leuk om te lezen!! Ik ben dus de achtste generatie. Ik heb nog twee zussen en ben getrouwd met Annemieke leguijt- Smits’ op 1-7-99. Wij hebben drie zoons. Casper Jacob leguijt 19-08-2005, Coen theodorus leguijt 31-08-2007 en Daniël Pieter Leguijr 06-05-2010. Ik wil graag weten wat jij nog meer weet en wil je ook alle informatie geven die ik heb. Groet Jan-piet Leguijt.

  • Peter Leguit schreef:

   Hallo Jan-Piet,

   Jouw adresgegevens heb ik uit het bericht verwijderd. Als ik het computerprogramma waarmee ik de gegevens bijhoud heb bijgewerkt neem ik contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *