Nieuw op 17 juli 2011

Na diverse mailcontacten met Jan Leguijt heb ik verschillende gegevens aan de stamboom kunnen toevoegen, binnenkort hoop ik meer aanvullingen van hem en zijn dochter Suzanne te krijgen. Alvast heel erg bedankt voor de informatie die ik tot nu heb mogen ontvangen.

Verder heb ik op internet meer informatie gevonden van de Leguiten in de Verenigde Staten. Ook een leuke link gevonden naar een site met geografische spreiding van de naam in de USA, ik hoop dat ik die binnenkort aan leguijt.info kan toevoegen, maar eerst anderhalve week genieten van de natuur in Frankrijk.

Dit bericht is geplaatst in Nieuw op de site. Bookmark de permalink.

2 reacties op Nieuw op 17 juli 2011

 1. Femmy Leguijt- klopper schreef:

  leuke site, heb deze ook doorgestuurd naar mijn kinderen, maar het lijkt mij leuk om toegang tot de stamboom te krijgen, hoe moet ik dat doen?

  succes en vriendelijke groet
  Femmy Leguijt- klopper

  • Peter Leguit schreef:

   Hoi Femmy,

   Dankjewel, ook voor het doorsturen van de website.

   De stamboom kun je zien onder het menu Genealogie – Nageslacht van Jan. Is dat wat je bedoelt of bedoel je iets anders?

   Vriendelijke groeten,

   Peter Leguit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *