Nieuw op 7 augustus 2011

Zoals je in de menubalk kunt zien heb ik een gastenboek toegevoegd, hiervoor moest ik voor het eerst de wat meer technische kant van WordPress induiken om de volgorde van de berichten te wijzigen, zodat de nieuwste berichten bovenaan komen te staan. Nooit te oud om te leren …

Wat ik bijvoorbeeld nog moet leren is hoe ik een verjaardagskalender aan de site kan toevoegen. Helaas kon ik nog niets vinden waarin ik de geboortedata van bijna vier eeuwen Leguijt en Leguit kan invoeren.

Vanmorgen heb ik tientallen websites door gespit op zoek naar persoonlijke en zakelijke websites Leguijten en Leguiten. Deze websites staan vermeld onder Familie informatie, er zitten een paar hele mooie websites bij! Als jouw website niet wordt vermeld dan hoor ik dat graag.

Tenslotte heb ik het lettertype van de site aangepast, volgens mij duidelijker leesbaar, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Sommige dingen die je verzint lijken zo eenvoudig, maar om het uit te voeren valt dan niet altijd mee. Gelukkig had ik al een beetje verstand van html code, en vanaf vandaag weer ietsjes meer.

Er zijn ook weer een paar data en personen aan de stamboom toegevoegd, zoals de ouders van Elisabeth van der Zanden en wat aanvullingen en correcties in geboorte en overlijdensdata ingevoerd.

Dit bericht is geplaatst in Nieuw op de site. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *