Welkom op de Leguijt/Leguit website

Welkom op de website over mensen met de familienaam die de ene keer als Leguijt en dan weer als Leguit wordt geschreven. Voor zover bekend zijn alle naamgenoten met Nederlandse voorouders familie van elkaar, alle Leguijten en Leguiten die tot nu toe bij mij bekend zijn stammen af van de broers Claas en Jan die in 1662 en 1668 in de Beemster werden gedoopt.

De bedoeling van de website is om allerlei informatie over alle families Leguijt en Leguit te delen.

Om te beginnen vind je op de website de familie stamboom (genealogie) én mijn eigen voorouders in de mannelijke en vrouwelijke lijn (kwartierstaat). Daarnaast ook informatie over de herkomst van de naam.

Het is ook de bedoeling om actuele informatie over de familie op de website te zetten. Dus als er een jubileum is, of als jij of een andere Legui(j)t een bijzondere prestatie hebt verricht dan kan dat hier in de toekomst ook geplaatst worden.

Dit bericht is geplaatst in Overige. Bookmark de permalink.